| 1 | 2 | 3 | Volgende >

»Plaats een bericht«

Naam: [Fam Drost] 24-07-2015 - 22:37
Leuke 8 dagen in Doosje genoten.
Alleraardige eigenaars en leuke omgeving.
Henk, wijnanda en de kids bedankt en een poot voor Boris


Naam: [Leo Roben] 29-06-2015 - 16:50
Na een eerdere heerlijke ervaring afgelopen weekend met het hele gezin nog eens geweest. Wat hebben we weer een fijne dagen gehad in dit gastenverblijf.
Een hartelijk welkom met koffie en thee en zelfs wat eigen gemaakte lekkers stond op ons te wachten. Begin was al weer allerhartelijkst. Alle vrijheid van Wijnanda en Henk gekregen om het ons naar de zin te maken. Buitenkachel en bbq waren super. Met een opgewekt goedemorgen werd de volgende dag het ontbijt zelfs buiten uitgeserveerd ook mede door een van de meiden! Er stond weer allerlei lekkers op ons te wachten en meer dan genoeg voor ons allen. Dit was super!

Wij zeggen met zijn allen:

Hartelijk bedankt voor jullie gastvrijheid en graag tot een volgende keer!

Groet Leo en Ria en kinderen


Naam: [Floor] 23-01-2014 - 10:03
Beste Henk, Wijnanda en kinderen,
Wij denken nog met genoegen aan de twee
keren , dat wij bij jullie geweest zijn !
Vooral de ontbijtbuffetten waren super !
Groeten vanuit Waarder.


Naam: [Esther Ackers] 30-08-2012 - 22:27
Hoi Henk en Wijnanda,
Ik ben aan het zoeken naar een leuk weekendje weg . Nu kom ik jullie namen tegen in het gastenboek en nu heb ik ooit ook vrienden gehad met die namen.
mag een brutalevraag stellen?
Komen jullie uit Blaricum??
mvg Esther


Naam: [ria krom] 16-08-2012 - 20:19
Wat hebben we fijne dagen gehad in dit B & B!
Een hartelijk welkom met allerlei informatie over de omgeving terwijl de koffie en thee klaar stond... Met een opgewekt goedemorgen werd de volgende dag het ontbijt gebracht. Wat kwam er veel lekkers uit de mand; warme broodjes, eitjes, verse vleeswaren, kaas, fruit en yoghurt. Te veel om op te noemen; wat een verwennerij!
Er bleek wifi te zijn waardoor er nog meer mogelijkheden waren om de activiteiten in buurt te ontdekken waren. Fijne wandel, vaar en fietsroutes maken het verblijf aangenaam. Het werd bijzonder door de warme gastvrijheid van Wijnanda en Henk!
Groet Leo en RiaNaam: [Anita] 01-07-2012 - 20:19
Hemelvaart-weekend 2012

Bij aankomst viel ons een warm ontvangst ten deel door Henk, Wijnanda en hun 2 prachtige dochters, dat beloofde al veel goeds voor de rest v.d. periode. We bleken ook 1 v.d. eerste te zijn die op kraamvisite kwamen, hun zoontje was geboren op 05 mei. Wat een mooi manneke!
Na de grand-tour door de accomodatie en er gesettled te zijn, de fietsen gepakt om er op uit te gaan. Wat is het een heerlijke omgeving, en wat ligt de accomodatie centraal. Het weer werd steeds beter met volle dagen zon en warmte dus wat konden we ons nog meer wensen.
Elke morgen lieten we ons verwennen met de ontbijt-service: een voortreffelijk gevulde mand met allerlei lekkers.

Henk & Wijnanda, we hebben een top tijd bij jullie gehad en denken er nog vaak aan terug, dank jullie wel voor de gastvrijheid en de goede service.

Groetjes,
De 2 vriendinnen uit het Gooi, Joke & Anita


Naam: [arie en derby] 16-12-2011 - 19:32
Hallo Henk en Wijnanda via de zoekmachine vond ik deze site. Het ziet er goed uit en het lijkt ons leuk om in deze maand een keer daar gebruik van te maken, maar dat doen we telefonisch. We genieten er nu al van en leven er naar toe
H.gr. van 2 bekenden


Naam: [Henk en Josť Stok] 04-09-2011 - 15:05
Hallo Fam. Wichers

Wij hebben genoten van onze midweek in Doosje
Ondanks het feit, dat we niet in een van julliie huisjes zaten, maar bij de buurvrouw, was jullie verzorging en aandacht erg leuk. Wij hopen dan ook nog een terug te komen om nog meer van de prachtige omgeving te genieten.

Josť en Henk


Naam: [Johan en Lia Blom] 05-08-2011 - 15:32
Hallo Henk en Wijnanda,

Wij hebben ondanks het weer de eerste dagen toch een goede week gehad. Het huisje is gezellig en goed schoon, de ontvangst hartelijk. De omgeving is mooi en vanuit Wanneperveen naar Giethoorn met een boot is ook erg leuk en mooi.
De kinderen hebben het ook erg naar hun zin gehad, en vonden het ook erg leuk om met jullie kinderen te spelen.
Veel succes verder.
Groeten,

Johan, Lia ,Gerald en Marissa Blom, Kesteren


Naam: [Jan v Herk] 01-08-2011 - 11:04
Hoi Henk, Wijnanda en kinderen
Bij deze nogmaals dank voor de geweldige week die wij bij jullie mochten doorbrengen, het is een leuk intiem vakantiehuisje, het is er schoon, compleet, en goed verzorgt een echte aanrader.
En dan het Natuur gebied de Wieden Weerribben daar heb ik persoonlijk zeer van genoten gezien mijn belangstelling voor natuur fotografie, en samen met mijn vrouw hebben we heerlijke fietstochten gemaakt en daarbij diverse prachtige historische dorpjes bezocht wat is het er mooi en wat valt er veel te bezien, ik denk dat we zeer zeker nog meer naar dat stukje Nederland terug willen / moeten want er is nog zoveel wat we willen zien en vanuit Wanneperveen is een uitstekend vertrekpunt hebben wij ervaren.
Het ga jullie goed, en wie weet tot ziens
Groet
Jan en Lies v Herk
Valkenswaard - N-Br -»Plaats een bericht«

| 1 | 2 | 3 | Volgende >

Webdesign by: Pieter Jouwsma